Masku - FC Åland 5-2

Dagens match mot Masku slutade 5-2. FC Åland tog ledningen genom Nordenholm tidigt i matchen. Till halvtid hade hemmalaget hunnit vända matchen till 2-1. I andra halvlek var det länge 2-1 och vi lyckades skapa några chanser men mot slutet orkade vi inte och siffrorna drog iväg till 5-2. Enberg gjorde FC Ålands mål i andra halvlek. Stort tack till Johannes Nordenholm som hade match 15.00 i Åbo med IFK dam och lyckades komma till matchstart. Vi tackar även Mattias Nordlund som kom med och hoppade in i andra halvlek så att vi lyckades slutföra matchen med 11 spelare på plan.

Nya tag tills nästa helg då vi tar oss an Kaapo på hemmaplan.

Guldgossen idag fick bli Daja som gör sin sista match med oss, trots att han inte spelade. Alla från klubben tackar honom för hans fina jobb som han gjort under sina två säsonger. Vi önskar dig lycka till med ditt nya uppdrag!