Inför PaiHa - FC Åland

3 omgångar återstår av denna säsong och denna gång står PaiHa för motståndet. PaiHa ligger sist i tabellen med 14 gjorda mål framåt och 81 insläppta på 19 matcher.

Läget i laget då?

Boman har gåshud redan och funderar på om han måste hitta på någon ny målgest eller om det får bli samma gamla tråkiga. Samtidigt försöker radarpartner Sampe komma ihåg hur man gör en målgest då han ännu inte fått göra någon denna säsong.

Vi andra som tar defensivt ansvar funderar på hur vi ska lyckas hålla nollan för blott andra gången denna säsong.

Vill man ha kontakt med Elias Eriksson ska man passa på när revbenen mår dåligt. Aldrig har han svarat så snabbt och skrivit så mycket. Han hälsar att han ser Gustafssons och Kronströms torsdagsform hålla i sig, med back to back segrar i vinnarspelet, därför räknar han kallt med en hållen nolla och poäng framåt imorgon.

Till matchen ansluter lyckligtvis Julius Sundman i Helsingfors, vi hoppas därför att vi lyckas slutföra matchen med 11 spelare på planen denna helg.

Slutligen tack till Marcus Lindholm som drog träningen denna vecka och gjorde det med bravur. Vi kan därför inte klaga på förberedelserna!

Trevlig helg på er!

//Tedsko