Inför FCÅ - TPS Akatemia

Sista hemmamatchen för säsongen och sista hemmamatchen i karriären för flera spelare i laget. En känsla av vemod bland vissa, glädje hos andra.

Senaste mötet lagen emellan slutade 1-1, då blev undertecknad målskytt med samtidig kristallsjuka. Skaplig bedrift.

I tabellen ligger FCÅ på plats 8 och TPS på plats 9, fem poäng efter. Vi har en dassig form med tre raka torsk och behöver vända på steken.

Läget i laget?

Rezze kokade över efter senaste matchen och la skorna på hyllan. Undertecknad hotade med att ringa hans fru för att få honom övertalad till att fortsätta säsongen ut. ”0457*******, lycka till!” fick jag till svar och gav det inte ens en chans. Jag vill därför passa på att tacka för alla år tillsammans.

När ryggskotten kommer som ett brev på posten, ja då börjar det bli illa. Sampe är alltså osäker till spel. Inget traumatiskt utlösande men ett oljebyte på bilen kan vara bakomliggande.

Elias har gjort sin sista match någonsin i FCÅ-tröjan pga revbensfrakturen han ådrog sig mot KaaPo. Istället ställer han sig bredvid Macke vid sidlinjen och agerar coach, klädd i kostym, lånad från Sundman.

Morgan är tillbaka i spel efter en längre skadefrånvaro. Nordenholm värvas in igen, målskytt senast mot Masku i sitt enda framträdande under säsongen. Han har lovat assistgaranti bara gubbvaden håller ihop.

Truppen är som vanligt tunn och skör men vi kämpar på!

Matchen spelas på Rangsby med start 16:00. Alla upp! Forza!

/Bomski