Inför FCÅ - KaaPo

Två hemmamatcher återstår denna säsong och imorgon står KaaPo från S:t Karins för motståndet.

Tabellmässigt är det jämnt mellan lagen. KaaPo ligger på 6:e plats med 27 inspelade poäng och en match mindre spelad. FCÅ en plats nedanför på 23 poäng. Senaste mötet lagen emellan slutade 5-2 till KaaPo.

Läget i laget?

Eftersom Daja har lämnat så står Macke som ensam matchcoach vid sidlinjen. ”Minst 9 poäng på de återstående fyra matcherna är ett krav” sades med bestämd ton före gårdagens träning. Cred till Rezze som både planerade och höll i träningen med temat tävlingar och framförallt mycket löpning, fråga bara Sampes baklår. I övrigt är det som vanligt en tunn trupp med några skavanker här och där. Robban och Alex är ej tillgängliga och i skrivande stund behöver varken Nordenholm eller Nordlund ringas in med kort varsel. Istället så har vi Sundman som är glad över att det finns både tejp och liniment, Rezze som kunnat blippa ut sig från jobbet, Edu som avtjänat två matcher avstängning och undertecknad som är tillbaka efter ett bröllopsfirande.

Frågorna då?

Kommer Teds fötter vara kvickare än nånsin med tanke på timmarna som spenderats i padelhallen under veckan? Och kommer Wilmer göra assist för tredje matchen i rad?

Svaren får ni på Ransgby 16:30 imorgon!

/Bomski