FC Åland 4-3 Wilpas

Det var en lite försiktig och tempofattig inledning innan det tog fart på WHA. Efter ungefär en halvtimmes spel tog vi ledningen efter att Jimmy Sundman hittat ytor i straffområdet och rullade in 1-0

Några få minuter senare utökades ledningen till 2-0 då Arvid Lundberg lobbade målvakten i ett friläge serverat av Michael Fonsell

Sen hände det grejer, Max Peterson fick en spark i ansiktet som först gav ett gult kort innan domaren såg märket och ändrade till rött. Wilpas med 10 man fick en nytändning och när Neymar Jr, aka Samuel Nordberg fick lite för mycket luft i lungorna och ville dribbla hela Wilpas kunde de istället reducera och 2-1 stod sig i halvtid.

I 60 minuten kvitterade Wilpas efter en stökig hörna men det tog bara någon minut så tog vi ledningen igen då Robban Welander nickade in 3-2 efter ett inlägg från Edu. I 86 minuten gav sig Arvid iväg på en soloräd som resulterade i ett nytt mål och 4-2 på tavlan. Slut på spänningen trodde vi men Wilpas lyckades skotta in ett före stopptid - men gästerna kom som tur var aldrig närmare och 3 poäng stannade på ön